Tervetuloa juhlimaan keskikesää Seurasaareen!

Seurasaaren juhannusvalkeita vietetään jälleen 21.6. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille; tanssia, soittoa, juhannussalon nosto, kädentyöntaitajien näytöksiä, lasten ohjelmaa, hevosajelua, tarinankerrontaa. Kokot syttyvät kokkorannassa klo 21-22, mikäli maastopalovaroitus ei ole voimassa. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Kahvihuone Mieritzissä esillä olevia juhannusvalkeiden julisteita vuosien varrelta.

Pääsyliput:

Liput (käsittelykuluineen 28 €, alle 12-vuotiaat maksutta) kannattaa hankkia etukäteen ticketmaster.fi

Paikanpäällä on vain muutama lipunmyyjä, joten jonoihin kannattaa varautua. Lipunmyyntipiste sijaitsee Kahvihuone Mieritzin edessä.

Ruoka ja juoma:

Kahvihuone Mieritzistä (klo 14-24) ja Juhlakentän kioskista (klo 16-01) saa makeita ja suolaisia herkkuja. Ruokakojuista (Jusupoffin aukio ja Juhlakenttä klo 15-24) saa ruoka-annoksia (mm. lohi- ja muikkuannoksia, kasvisannoksia, lättyjä, makkaraa).

Seurasaaren Juhlatalo on avoinna klo 17-01 ja siellä on tarjolla juhannusaaton buffet klo 17-20, pöytävaraukset: info(at)ganache.fi

Helsingin jäätelötehtaan herkullisia jäätelöitä voi ostaa Jusupoffin kioskista.

Omia eväitä voi ottaa mukaan, mutta Juhlakentän grillipaikka ei ole käytössä juhlien aikana. Kannattaa ottaa mukaan myös oma vesipullo.

Liikenne ja pysäköinti:

Suosittelemme saapumaan Seurasaareen julkisilla liikennevälineillä, polkupyörällä tai kävellen, sillä alueella on hyvin rajoitetusti pysäköintitilaa. Bussi 24 kulkee keskustasta Seurasaareen. Lisäliikennettä ajetaan bussilla 24S Kampin terminaalista. Seurasaareen pääsee myös raitiovaunulla 4 (n. 10 min. kävelymatka Seurasaareen).