Liput ja Info

 

PÄÄSYLIPUT: 27,50 € (alle 12-vuotiaat maksutta) vain Lippupisteestä 

KULKUYHTEYDET: Bussi 24 kulkee keskustasta Seurasaareen. Seurasaareen pääsee myös raitiovaunulla 4 (n. 10 min. kävelymatka Seurasaareen). Lisätietoja liikenneyhteyksistä HSL Myös kaupunkipyörällä voi ajaa Seurasaareen (Seurasaari 091).

Lähellä asuvien kannattaa tulla paikalle jalan tai polkupyörällä. Yksityisautoille on rajoitetusti pysäköintitilaa Seurasaarentien varrella ja pysäköintialueella Heikinniementien kohdalla, Meilahden arboretumin (Johannesbergintien varressa) sekä Meilahden liikuntapuiston pysäköintialuella.

GRILLAUS: Seurasaaressa Juhlakentällä on yksi yleinen grillauspaikka. Grillitilaa on rajoitetusti, joten suositeltavaa on pakata mukaan nopeasti kypsyviä eväitä. Metsäpalovaroituksen aikaan grillipaikan käyttö on kielletty! Omat grillit ja kertakäyttögrillit sekä avotulen teko ovat kiellettyjä Seurasaaressa.

KOIRAT: Koiria ei suositella tuotavaksi Seurasaaren juhannusvalkeille, mutta opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita tapahtumaan.

MUUTA: Juhlaan voi tulla lastenrattaiden kanssa (lainattavia rattaita ei ole).

LÖYTÖTAVARAT: Mahdolliset löytötavarat viedään kuuluttajalle.

WC: Helsingin kaupunki hoitaa Seurasaaren yleisövessoja. Saaren alkupäässä ja Jusupoffin aukion vieressä on City WC:t. Juhlaan tuodaan lisäksi toiletteja Jusupoffin aukiolle ja Kyykkäkentälle.

SAAVUTETTAVUUS: Juhla-alue on maastoltaan vaihtelevaa, mutta alueella pääsee pyörätuolillakin melko hyvin kulkemaan. Kulkuväylät, Juhlakenttä ja Kyykkäkenttä ovat melko hyvin saavutettavia, kokkorannan maasto puolestaan on kallioista.

Ravitsemuspisteisiin (Jusupoffin aukiolla, Juhlakentällä), Ravintola Seurasaaren Kruunuun ja kahvilaan sekä Antin kaffeliiteriin on liikkumisesteetön sisäänkäynti. Juhlakentän ja Jusupoffin kioskin edustalla on koroke ja Kahvila Mieritziin on portaat.

KUVAUSLUVAT: Kuvausluvat ja akkreditointi (viikkoa ennen): toiminnanjohtaja Aila Nieminen aila.nieminen(at)seurasaarisaatio.fi