Juhannusviikolla on jälleen luvassa oheisohjelmaa ja tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

Helsinki City Folk käynnistää juhannusviikon Espan lavalla maanantaina 19.6.2023 klo 18.00! Pääkaupunkiseudun kansantanssijat ja pelimannit tuovat juhannustervehdyksensä kaupunkilaisille ja Helsinkiin saapuneille turisteille. Luvassa vauhdikkaita kansantanssiesityksiä, taidokasta pelimannisoittoa ja värikkäitä kansallispukuja.

Kettu Käreittären mukana lähdetään lasten omalle taikapolulle! Istu vaikka kivellä hetki hiljaa ja kuuntele ympäristön ääniä, heilauta lakanaa nurmella, niin onni tulee luoksesi tai heitä rauta-avain paikkaan, jossa mahdollisesti on tontun aarteen kätköpaikka. Taikakierroksia lapsille Seurasaaressa Karunan museokirkon edustalla juhannusviikon tiistaina 20.6. ja keskiviikkona 21.6. klo 14.00. Kierrokset vetää Iiris Autio. 

Juhannussalkotalkoot järjestetään Seurasaaressa Antin aukiolla keskiviikkona 21.6. ja torstaina 22.6. klo 12-16. Föglön saaren (Ahvenanmaa) mallin mukainen juhannussalko nostetaan juhannusaattona Seurasaaren juhannusvalkeilla (pääsymaksullinen tapahtuma).

Ohjelmamuutokset mahdollisia.