Juhannusviikon ohjelmaa

Juhannusviikko käynnistyy Helsinki City Folkilla Espan lavalla!

Pääkaupunkiseudun kansantanssijat ja pelimannit värikkäine kansallispukuineen tuovat juhannustervehdyksensä Espan lavalle juhannusviikon maanantaina 17.6.2024 klo 18-20. Luvassa iloista, taidokasta ja viihdyttävä kansantanssia ja pelimannisoittoa 10 ryhmän voimin. Esityksiin on haettu inspiraatiota ”Omasta päästä”, joka on kansanmusiikin ja kansantanssin tämän vuoden teema.

Mukana Seurasaaren Kansantanssijoiden ryhmät Lieke ja Välke, Tanhu-Visa, Pääkaupungin Karjalaisten Nuorten Roigu, Spelareiden tanssiryhmä ja pelimannit Vantaalta, Karjalan Nuorten Kuokkavieraat , Helsingin Kansantanssin Ystävien Rutistus, Espoon Kansantanssijat ja Pörriäiset Nurmijärveltä. Vapaa pääsy.

Lasten taikapolulle lähdetään Kettu Käreittären johdolla Seurasaaressa Karunan kirkon edustalta tiistaina 18.6. ja keskiviikkona 19.6. klo 14.00. Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vapaa pääsy.

Juhannusviikolla järjestetään myös juhannussalkotalkoita Seurasaaressa Antin aukiolla keskiviikkona 19.6. ja torstaina 20.6.