Liput ja Info

Liput: 25 €, alle 12-vuotiaat maksutta aikuisen seurassa. Lipunmyynti aattona Seurasaaren sillan kupeessa, liput ennakkoon www.lippu.fi (ennakkomyynti päättyy torstaina 20.6. klo 23.59).

Vesiteitse saapuville tiedoksi, että Seurasaaren laiturilla myydään aattona pääsylippuja vain käteisellä. 

Saari suljetaan perjantaina 21.6. jo aamusta juhlan järjestelyjä varten ja sisäänpääsy vain pääsylipulla. Juhlan lipunmyynnin tuotto käytetään Seurasaaren kansanpuiston ja ulkomuseon hyväksi. Kiitos, että tuette toimintaamme!

KULKUYHTEYDET: Juhannusaattona bussi 24 & 24S kulkee tihennetyin vuoroin keskustasta Seurasaareen. Seurasaareen pääsee myös raitiovaunulla 4 (n. 10 min. kävelymatka Seurasaareen). Viimeinen bussivuoro Seurasaaresta keskustaan lähtee klo 00.56. Lisätietoja liikenneyhteyksistä HSL

Lähellä asuvien kannattaa tulla paikalle jalan tai polkupyörällä. Yksityisautoille on rajoitetusti pysäköintitilaa Seurasaarentien varrella ja pysäköintialueella Heikinniementien kohdalla, Meilahden arboretumin (Johannesbergintien varressa) sekä Meilahden liikuntapuiston pysäköintialuella.

Aattoaamuna alkaa Seurasaarentiellä ja Tamminiementiellä yksisuuntainen liikenne.

GRILLAUS: Seurasaaressa Juhlakentällä on yksi yleinen grillauspaikka. Grillitilaa on rajoitetusti, joten suositeltavaa on pakata mukaan nopeasti kypsyviä eväitä. Metsäpalovaroituksen aikaan grillipaikan käyttö on kielletty! Omat grillit ja kertakäyttögrillit sekä avotulen teko ovat kiellettyjä Seurasaaressa.

KOIRAT: Koiria ei suositella tuotavaksi Seurasaaren juhannusvalkeille, mutta opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita tapahtumaan.

MUUTA: Juhlaan voi tulla lastenrattaiden kanssa (lainattavia rattaita ei ole).

LÖYTÖTAVARAT: Mahdolliset löytötavarat viedään kuuluttajalle.

WC: Helsingin kaupunki hoitaa Seurasaaren yleisövessoja. Huoltorakennuksessa sijaitsee wc, jonne pääsevät myös liikkumisesteiset. Samassa tilassa on lastenhoitohuone. Jusupoffin aukion vieressä on City WC. Juhlaan tuodaan lisäksi toiletteja Jusupoffin aukiolle ja Kyykkäkentälle.

SAAVUTETTAVUUS: Juhla-alue on maastoltaan vaihtelevaa, mutta alueella pääsee pyörätuolillakin melko hyvin kulkemaan. Kulkuväylät, Juhlakenttä ja Kyykkäkenttä ovat melko hyvin saavutettavia, kokkorannan maasto puolestaan on kallioista.

Ravitsemuspisteisiin (Jusupoffin aukiolla, Juhlakentällä), Ravintola Seurasaaren Kruunuun ja kahvilaan sekä Antin kaffeliiteriin on liikkumisesteetön sisäänkäynti. Juhlakentän ja Jusupoffin kioskin edustalla on koroke ja Kahvila Mieritziin on portaat.

KUVAUSLUVAT: Kuvausluvat ja akkreditointi (viikkoa ennen): toiminnanjohtaja Aila Nieminen aila.nieminen(at)seurasaarisaatio.fi